utomhusskåp hjärtstartare med larm och värme - röd
utomhusskåp hjärtstartare med larm och värme - röd
utomhusskåp hjärtstartare med larm och värme - grön
  • utomhusskåp hjärtstartare med larm och värme - röd
  • utomhusskåp hjärtstartare med larm och värme - grön

Utomhusskåp med larm och värme Rotaid Solid Plus Heat LED

5 790,00 kr

(exkl. moms)

inom 1-3 dagar

Utomhusskåp med larm och värme till hjärtstartare

Rotaid Solid Plus Heat Led är ett snyggt och tåligt plomberbart utomhusväggskåp med larm som passar alla hjärtstartare. Kåpan är tydligt uppmärkt med symbol för hjärtstartare och pilar för snabb och enkel åtkomst av hjärtstartaren. Skåpet öppnas genom en enkel vridning enligt de stora pilarna som avlägsnar locket. Hjärtstartaren sitter i justerbara fästen för snabb åtkomst. En hjärtstartare bör aldrig förvaras i minusgrader. Skåpet har alltid en innertemperatur på minst + 5 grader. Värmen justeras automatiskt om temperaturen sjunker, vilket ger skåpet en låg energiförbrukning.

  • Snyggt och tåligt
  • Larmat och plomberbart
  • Färg: Grön eller röd
  •   Enhetsfrakt - Oberoende av beställningens storlek
  •   Betala sen - Faktura med räntefri delbetalning
  •   Öppet köp i 45 dagar

LED belysning

Skåpet syns tydligt och är lätta att hitta i mörker tack vare integrerad LED-belysning. Om det av någon anledning blir fel på värmeelement eller vid ett strömavbrott så kommer skåpet att varna ägaren genom att blinka.

Enkelt

Skåpet öppnas genom en enkel vridning enligt de stora pilarna. På så sätt så avlägsnas locket så att hjärtstartaren som sitter i justerbara fästen snabbt kan användas. Kåpan är tydligt uppmärkt med symbol för hjärtstartare och pilar för snabb och enkel access.

Robust och tåligt

Locket är tillverkat av 100 % återvunnen polykarbonat (samma material som ska vara stöt-, spark- och slagtåligt på flygplan och olika dörrfönster). Skåpet kan plomberas och erbjuder ett stabilt skydd och med gummipackning som sluter tätt garanteras ett högt skydd mot vatten och damm (IP-klass 54). Locket är försett med UV-filter för att säkerhetsställa långvarig transparens och ytfinish.

Montering

Skåpet ansluts till 230 V som den medföljande adaptern konverterar ner till 24  V

Specifikation

Mått: 48 x 48 x 18 cm

Vikt: 6,7 kg

14132