Om Hjärtstartarbutiken.com

Här beställer du hjärtstartare med gratis informationsträff på distans och tillbehör som t.ex. batterier och elektroder. Vi erbjuder även Första Hjälpen utrustning som gör att du är utrustad för att klara en olycka eller krissituation på jobbet, hemma eller i föreningen. Produkterna är noga utvalda och håller högsta kvalitet med lång garantitid.

Är du intresserad av att lära dig rädda liv?

Då är du välkommen på våra kurser i HLR- och Första Hjälpen, Brand och Krishantering - Utbildningsföretaget Livrustning AB driver Hjärtstartarbutiken.com och för att se alla utbildningar, besök www.livrustning.se.  Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste kursdeltagare i HLR och Första Hjälpen enligt Reco.se, om man jämför med de som utbildar mest. Klicka här för att komma till vår Reco-sida och se vad hundratals deltagare tycker om våra utbildningar. Våra kursledare är licensierade instruktörer och har lång erfarenhet. Vi genomför utbildningar i hela landet.

Peter Jonsson är VD och grundare av Livrustning AB som driver Hjärtstartarbutiken.com. Peter är huvudinstruktör i Första Hjälpen, utbildad hälsoutvecklare samt idrottslärare på GIH (Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm). 

Vår förhoppning är att Hjärtstartarbutiken.com hjälper dig att klara en krissituation i hemmet, på arbetet eller i föreningslokalen på bästa möjliga sätt! Om du vill ha råd eller mer information kring produkter och tjänster, kontakta oss på: Tel:08-972247, kontakt@livrustning.se

Peter Jonsson

Hjärtstartarbutiken.com
Livrustning AB
Rudsjövägen 112
131 47 Nacka
Tel: 08-972247
Mail: kontakt@livrustning.se