HälsoCoaching Individ (1 person)

2 320,00 kr

(exkl. moms)

Hälsocoaching Individ (1 person) för dig som vill förbättra din hälsa och förebygga risken för hjärt- och kärlsjukdomar? Du bestämmer nivå efter dina förutsättningar och du väljer själv inriktning som ger dig motivation, energi och kunskap att förbättra dina levnadsvanor och må bättre! Coachingpaketet fokuserar på de första sju viktiga veckorna i din livsstilsförändring och passar utmärkt för dig som vill ha stöd till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Våra erfarna coacher är lyhörda för era önskemål och hjälper er på ett professionellt och varsamt sätt att få ett hälsosamt liv!

Produktanpassning
  • max 250 tecken
  •   Fri frakt - Beställning över 499 kr
  •   Betala sen - Faktura med räntefri delbetalning
  •   Öppet köp i 45 dagar

Upplägg

Vecka 1: Samtal om din hälsa där vi fokuserar på hur du skulle vilja att din hälsa var för att du ska vara nöjd. (Om du vill så kan en provtagning göras i Stockholm på. t.ex. blodtryck, blodsocker, kondition, kroppsammansättning) Därefter följer 60 minuter hälsocoachning och en sju veckors hälsoplan skapas tillsammans med hälsocoachen antingen på plats på Globenhälsan eller via videolänk där du är.

Vecka 1-6: Du genomför handlingsplanen. Avstämning sker via telefon, videolänk eller mail varje vecka. Ev justering av handlingsplanen sker under perioden.

Vecka 7: Återträff på Globenhälsan eller via videolänk där du är. (Om du vill kan en ny provtagning göras i Stockholm så att du kan se att dina värden har blivit bättre). Därefter följer 60 minuter hälsocoachning och en ny långsiktig hälsoplan skapas tillsammans med hälsocoachen.

Exempel på provtagningar: 

  • Blodtryck
  • Blodsocker
  • Kondition
  • Kroppssammansättning och vikt
  • Kolesterol

Metoder för bästa resultat!

Vi följer De nationella riktlinjerna för sjukdomsförebyggande metoder 2011 som Socialstyrelsen har gett ut. Syftet med riktlinjerna är att stimulera användandet av vetenskapligt utvärderade och effektiva åtgärder för att förändra levnadsvanor. Samtal är grunden för merparten av alla åtgärder. Vårt upplägg med personlig hälsocoachning baseras på Socialstyrelsens riktlinjer att utforma samtalet som en stödjande dialog som utgår från deltagarens egen upplevelse av levnadsvanan. Stor hänsyn tas till deltagarens motivation till förändring.

17130