HälsoCoaching Grupp (3-8 personer)

15 600,00 kr

(exkl. moms)

inom 1-3 dagar

HälsoCoaching Grupp (3-8 personer) för dig och dina vänner/arbetskollegor som vill förbättra er hälsa och förebygga risken för hjärt- och kärlsjukdomar? Ni bestämmer nivå efter era förutsättningar och ni väljer individuellt inriktning som ger er motivation, energi och kunskap att förbättra era levnadsvanor och må bättre! Coachingpaketet fokuserar på de första sju viktiga veckorna i er livsstilsförändring och passar utmärkt för er som tillsammans vill ha stöd till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Våra erfarna coacher är lyhörda för era önskemål och hjälper er på ett professionellt och varsamt sätt att få ett hälsosamt liv!

  •   Fri frakt - Beställning över 499 kr
  •   Betala sen - Faktura med räntefri delbetalning
  •   Öppet köp i 45 dagar

Upplägg

Vecka 1: Samtal om er hälsa där vi fokuserar på hur ni skulle vilja att det för att vara nöjd med er hälsa. (Om ni vill så kan en provtagning göras i Stockholm på. t.ex. blodtryck, blodsocker, kondition, kroppsammansättning) Därefter följer 60 minuter hälsocoachning i grupp och en individuell sju veckors hälsoplan skapas tillsammans med hälsocoachen antingen på Globenhälsan i Stockholm eller via videolänk där ni är.

Vecka 1-6: Ni genomför handlingsplanen. Avstämning sker via telefon, videolänk eller mail varje vecka. Ev justering av handlingsplanen sker under perioden.

Vecka 7: Återträff på Globenhälsan eller via videolänk där ni är. (Om du vill kan en ny provtagning göras i Stockholm så att du kan se att dina värden har blivit bättre). Därefter följer 60 minuter hälsocoachning i grupp och en ny långsiktig hälsoplan skapas tillsammans med hälsocoachen.

Exempel på provtagningar: 

  • Blodtryck
  • Blodsocker
  • Kondition
  • Kroppssammansättning och vikt
  • Kolesterol

Metoder för bästa resultat!

Vi följer De nationella riktlinjerna för sjukdomsförebyggande metoder 2011 som Socialstyrelsen har gett ut. Syftet med riktlinjerna är att stimulera användandet av vetenskapligt utvärderade och effektiva åtgärder för att förändra levnadsvanor. Samtal är grunden för merparten av alla åtgärder. Vårt upplägg med personlig hälsocoachning baseras på Socialstyrelsens riktlinjer att utforma samtalet som en stödjande dialog som utgår från deltagarens egen upplevelse av levnadsvanan. Stor hänsyn tas till deltagarens motivation till förändring.

17132